top of page
  • Writer's pictureGunnar Hellmund Laier

Matthew Perry og amerikansk showbizz

Updated: Dec 17, 2023

Der har været stille her på bloggen. Jeg har brugt tiden på at samle en række ældre udsagn omkring aktiviteter i min egen og lidt ældre generationer af primært seksuel karakter fra veterankommunikationen. Ikke fordi det har været mine aktiver, men fordi mine grundlæggende rettigheder som dansker er blæst fuldstændig ud af larmende veteraner og relaterede misbrugere. Tidligere har der været rygter om pædofile "og endda homoseksuelle" aktiviteter ved det danske hof, og det virker usandsynligt, at disse ikke har en relation til omdannelsen af velhaverkommunikationen fra 90erne og frem under påvirkning af den ændrede europæiske demografi, og teknologiske udvikling.

Matthew Langford Perry (1969-2023)

"Teknisk set er din kronprinsesse jo din anden kone..."

Den helt store sladderhistorie omkring skuespiller Matthew Perry var spørgsmålet, hvorvidt HKH kronprinsen af Danmark i en række dage i begyndelsen af 2000erne var gift med Ghislaine Maxwell efter et besøg i Las Vegas med Perry som forlover. "Jeg mødte da ikke op som mig selv, gjorde du?" og i forbindelse med truslerne imod mig personligt og økonomisk, og opsplitningen af min familie og det kommunikationstekniske misbrug mod mine børn "Undskyld, undskyld, jeg vidste ikke, hvad det betød for Jer derovre i Danmark, vil du ikke nok lade være med at være mere ondskabsfuld imod ham og hans familie, de har jo tydeligvis ikke haft noget med det at gøre." Var det en videregivelse, der ramte flere familier på samme tid?

Endnu vildere rygter siger, at kronprinsen havde været i Las Vegas før, og i et døgn var gift med modellen Helena Christensen, efter at han havde gennemført en kampagne imod hendes kæreste australieren og forsangeren Hutchence fra INXS ved at simulere ham homoseksuel sammen med en biseksuel velhaver og miljøaktivist fra Torm-Mærsk shippingfamilierne, der ligesom Kai Vittrup og en specialsoldat siden var med på rejser til Liam i 1999 og Afganistan-Pakistan området i 2000.

Et andet citat, der muligvis er relateret til Perry, eventuelt igennem en sprogofficer med børnecancerbaggrund "Nu kan jeg godt se, at det er lige meget, om det er 400 før, når antallet siden, var det 2008, du opgav at tælle efter, er endnu større". Eksklusionsmekanismerne, og det renlivede identitetsbedrag er opstået i børnecancernetværk og implementeret med tiltagende ondskab fra slutningen af 1990erne og frem i relation til også økonomiske opgør i forhold til spørgsmål om pædofil sexaktivitet i velhavermiljøet og forbundet med middelklassen gennem veterannetværk og børnecancernetværk. Den første bølge af forlig relateret til Epstein blev omtalt i slutningen af 90erne og lignende krav blev markeret i forskellige sammenhænge efterfølgende, også i forhold til hans repræsentation i Danmark frem til hans død i 2019. I forhold til nu afdøde Matthew Perry (1969-2023) er spørgsmålet om modtager-afsender er etableret entydigt, og hvorvidt manglende modtager-afsender identifikation og misbrug af uklarhed, har været en forretning for svindlere i årtier. Spørgsmålet er med andre ord, hvorvidt jeg og andre danskere har oplevet hoffet i Danmark misbruge veterannetværk, involverende en enorm mængde fuldstændig ikke handledygtige civile, til en række destruktive aktiviteter, der har været meget økonomisk indbringende for personnetværk omkring blandt andet kronprinsen og særlige grupper af tidligere soldater. Herunder har kulturen "ikke mig, men den" udbredt sig som ringe i vandet, og ofte har politiske budskaber og særinteresser fået lov til at danne camuflage for det grundlæggende tekniske problem vi står med, endda lovgivningsmæssigt.

Hvorvidt Matthew Perry eller kronprinsen har været pædofile eller homoseksuelle er ikke prøvet offentligt, men det er da interessant, at Matthew Perry står bag udsagn af typen "det hele er svindel", og reelt investerede ressourcer i hvad han kunne betragte som en mere retfærdig verden.

En mere retfærdig verden investerede mine egne historiske naboer fra Aalborg ikke i, i deres samarbejder ind i blandt andet Lars Seier Christensens netværk, der fra 1990erne og frem skabte en økonomisk vækst baseret på blandt andet hoffets ønske om diskretion vedrørende tidligere adfærd og delvise selvudlevering. Her er et andet rygte relateret til kronprinsen, at Ghislaine Maxwell efter udstødelse fra inderkredsen af hoffet blandt andet i Aalborg besøgte Gøglerbåden, Lars Seier Christensens kone Yvonne Christensens tidligere arbejdssted, for at møde kronprinsen som prostitueret. Hvilket mere end antyder samarbejder med personer i Søværnet og Melchior familien i forhold til Maxwells danske aktiviteter. Her kommer udsagn i 2010 fra enten Matthew Perry eller en anden amerikaner ind i billedet igen "I det mindste kunne vi hjælpe dig med at finde et mere fasionabelt sted, end [Gøglerbåden] der hvor du tidligere har opholdt dig""i forbindelse med den slags [sex med Ghislaine Maxwell]", og det skulle i forhold til Prins Andrew have genereret udsagn af typen "han har lige kaldt min lille Ghislaine for en luder". Ligesom de politiske implikationer er enorme, da både Pernille Vermund og Mette Frederiksen siges at have arbejdet i det sextrafficking relaterede Søndergade miljø i Aalborg.


Kommunikation indgik i 2010 i opsplitningen af blogskribentens ægteskab og fjernelsen af mit professionelle eksistensgrundlag i den akademiske verden, fordi jeg som avisbud i slutningen af 1980erne og begyndelsen af 1990erne observerede en række personer i området, inklusiv Pernille (Tønnesen) Weiss, Kjeld Schmiegelow, Morten Meldal, Lars Seier Christensen og hans kone Yvonne Christensen og kommunikation omkring Mette Frederiksen. Ved at skabe forstyrrelser et anden sted undgik kronprinsen skilsmisse trods hans ægteskabs opbrud i 2008, og tilsvarende blev indvandrernetværket understøttet af Frederiksen ikke modgået karrieremæssigt og økonomisk, medens Tengberg, hendes nuværende mand blev understøttet karrieremæsigt. De mest aktivt aggerende lød som forskræmte sexafvigere i kombination med griske svindlere med motiver af både økonmisk, politisk og religiøs karakter. Hvorfor skulle det forholde sig så partikulært i forhold til dig, kan du spørge, men det er indlysende, at der er rangforskelle i samfundet, der misbruges steder, hvor lovgivningen ikke rækker, og forstyrrelser af forståelsen er en vare i sig selv. Her kan man konkret diskutere om FE lederen Finn Hansen, reelt set i beskyttende adfærd overfor veteraner fra Søværnet plantede en militær teknologi i midten af nullerne, der lige siden i konkret betydning, er blevet benyttet til blandt andet højforræderi, det vil sige forstyrrelse af Folketingets arbejde. Her var motivet også udenfor Maxwells netværk helt tilbage til 1980erne beskyttelse af sexafvigere, og endda pædofile. Søndergademiljøet repræsenterede her en gruppe ældre sømænd fra Frederikshavn med en overrepræsentation af tidligere sexdømte med domme fra 1970erne og 1980erne. Disse forbrydere og deres venner fik i slutningen af 1990erne førsteret til ny teknologi og har oplevet støtte lige siden i beskyttelse imod deres ofre. Her skal offerrollen ikke udelukkende forståes seksuelt, men også socio-økonomisk.


46 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page